Programi PrEP #PrEP-MKD

Filloi programi pilot mbi profilaksinë para ekspozimit

Mëso më tepër dhe paraqitu për pjesëmarrje

Ç’është PrEP?

PrEP në Maqedoninë e Veriut: Programi pilot gjatë vitit 2021

Vallë a është PrEP për mua?

Si të fitoj një PrEP?

Nëse jeni të interesuar të përdorni PrEP me anë të inkuadrimit në programin pilot, ose nëse thjeshtë doni të vërtetoni nëse PrEP është për ju dhe dëshironi të merrni më tepër informacione, mund të caktoni një bisedë me një nga navigatorët tanë për PrEP, në numrin e telefonit: 078 235 632, ose përmes kanaleve të komunikimit të SË BASHKU MË TË FUQISHËM.