Здружение за поддршка на
луѓето што живеат со ХИВ -
ЗАЕДНО ПОСИЛНИ Скопје

ул. „Васко Карајанов“ бр. 2/4
Дебар Маало, Скопје
+389 2 3129 200
+389 78 235 632
[email protected]

Работно време
Понеделник-Петок: 09:00-17:00

Тестирање за ХИВ
Среда и Сабота: 17:00-20:00