ПрЕП програма

Започна пилот-програмата за предекспозициска профилакса. Дознај повеќе и пријави се за учество

Што е ПрЕП?

ПрЕП во Македонија: пилот-програма во текот на 2021 г.

Дали е ПрЕП за мене?

Како да добијам ПрЕП?

Доколку сте заинтересирани да користите ПрЕП преку вклучување во пилот-програмата или едноставно сакате да проверите дали ПрЕП е за вас и да добиете повеќе информации, можете да закажете разговор со некој од нашите ПрЕП-навигатори на телефон 078 235 632 или преку каналите за комуникација на ЗАЕДНО ПОСИЛНИ.